Oci


 

Paratge amb Mar

 

El fet de trobar-nos situats en un paratge amb mar i muntanya ens obre un gran ventall de posibilitats per gaudir tant en família com individualment, on la natura n´es el principal ingredient.
Un lloc ideal per practicar tant esports nàutics com passejar pel bosc o la muntanya , a peu o en bicicleta a tots els nivells segons les vostres possibilitats.

 

Esports Nàutics

 

En l´agrest massís del Cap de Creus trobareu gran varietat de rutes de senderisme ben señalitzades i de singular bellesa, un autèntic plaer per als vostres moments d´oci.

 

Platges i Cales

 

Aquest petit racó del Cap de Creus compta amb unes de les millors platges de la costa catalana.Cada una d’elles té una personalitat pròpia; hi podem trobar des de platges de sorra fina, fins a platges formades per pedres arrodonides per l’acció del mar i el vent al llarg del temps, però totes tenen en comú l’aigua cristal·lina que caracteritza la costa del Cap de Creus, perfecta per practicar-hi qualsevol activitat marítima.

Port de la Selva:
https://www.elportdelaselva.cat/ca/turisme/platges/les-nostres-platges-i-cales/

Llançà:
https://www.visitllanca.cat/ca/platges/

 

Parc aquàtic i Karting

 

Per als més petits i la seva família,a part dels tallers que us oferim durant el mes d´agost,trobareu a pocs kilómetres, a Roses, un divertit parc aquàtic o una pista de karting,o el festival de música Sònar Kids a començaments de juny.

 

Camping Port de la Selva

Camping Port de la Selva